Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، وزارت راه وشهرسازی در واکنش به خبر مهر درباره اعتراض شرکت کنندگان در آزمون امسال حرفه نظام مهندسی که با عنوان «بی تفاوتی وزارت شهرسازی به مشکل آزمون امسال حرفه نظام مهندسی» ۲۹ آذرماه منتشر شده بود، اعلام کرد: به همه اعتراضات توجه و برای آنها صورتجلسه تخصصی تنظیم و نتیجه آنها در کارنامه نهایی اعمال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل جوابیه وزارت راه و شهرسازی به این شرح است:

بدین وسیله پیرو انتشار مطلبی در خبرگزاری مهر با عنوان «بی تفاوتی وزارت شهرسازی به مشکل آزمون امسال حرفه نظام مهندسی» در گروه اقتصاد راه و مسکن به تاریخ ۲۹ آذر ۱۳۹۶، ۵۳: ۱۰ طبق ماده ۲۳ قانون مطبوعات و خبرگزاری‌ها توضیحات زیر برای انتشار ارسال می‌شود.

خواهشمند است طبق قانون ذکر شده دستور فرمائید مطالب ارائه شده به منظور تنویر افکار عمومی منتشر شود.

خبرگزاری مهر با انتشار محتوایی با عنوان «بی تفاوتی وزارت شهرسازی به مشکل آزمون امسال حرفه نظام مهندسی» که مصاحبه با فردی نامعلوم و آن را یکی از شرکت کنندگان در آزمون حرفه نظام مهندسی معرفی کرده است، اقدام به انتشار محتوایی کرده که بدین وسیله تکذیب می‌شود.

توضیح اینکه وزارت راه و شهرسازی نه تنها نسبت به نظرات یا اعتراضات داوطلبان بی تفاوت نبوده است بلکه بیش از هر آزمون حرفه‌ای دیگری به این امر توجه کرده است. دریافت و رسیدگی به اعتراضات داوطلبان بخش جدانشدنی از فرایند آزمون هاست و این وزارتخانه پیش از اعلام نتایج قطعی آزمون طی چندین نوبت رسماً به داوطلبان فرصت اعتراض و تقاضای بازنگری می‌دهد. علاوه بر آن طی دوره‌های اخیر چندین جلسه مشترک با داوطلبان برگزار و استدلال آنها در خصوص سوالات در بالاترین سطح مدیریتی و تخصصی شنیده شده و این استدلال‌ها با طراحان سوال و گروه‌های متعدد تخصصی که ذینفع در موضوع نبوده اند مطرح و نظر خواهی شده است. در این دوره از آزمون‌ها نمایندگان داوطلبان طی جلساتی در ارتباط مستقیم با طراحان سوال قرار رفتند تا دلایل یکدیگر را بشنوند و علاوه بر آن داوطلب آزمون به طور مستقیم با مدیران وزارتخانه متبوع از طرق مختلف از جمله حضوری، تلفنی و مجازی در ارتباطند و پاسخ دریافت کرده اند. در نهایت به همه اعتراضات توجه و برای آنها صورتجلسه تخصصی تنظیم و نتیجه آنها در کارنامه نهایی اعمال خواهد شد.

کد خبر 5104245

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی آزمون ورود به حرفه مهندسی جوابیه ویروس کرونا لایحه بودجه ۱۴۰۰ بانک مرکزی ایران قیمت دلار وزارت جهاد کشاورزی شاخص کل بورس اقتصاد چین بازار سهام قیمت نفت علیرضا رزم حسینی صنعت خودروسازی قیمت طلا بازار سهام اسیا اقتصاد انگلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۰۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان

به گزارش خبرگزاری مهر، جامعه مامایی کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیأت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند.

در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی ترین رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه ای داشته است.

امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره مندی فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش ماماها در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت.

لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشورهای پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ماماه ای کشور مورد توجه قرار گیرد.

در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد:

- اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به ماماهای عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان

- ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به ماماهای عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط ماما انجام می‌شود.

- ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین لیبر

- استاندارد سازی نیروی انسانی ماما برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین لیبر و زایمان و بهره مندی تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان

- فراهم شدن امکان حضور ماما همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی

- اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی.

در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

کد خبر 6095996 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • انتشار نخستین فراخوان شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در استان بوشهر