Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس،گروه فارس من؛ آزمون نظام مهندس قرار است طی سه روز در نیمه مردادماه برگزار شود که دقیقا یک هفته پس از آزمون کارشناسی ارشد خواهد بود. این آزمون بر خلاف سایر آزمون‌ها جلوه باز است و داوطلبان باید بیش از ۲۰ کتاب همراه خود داشته باشد و کتاب‌های خود را بر روی یک سطح پهن کرده و با زمان بندی این آزمون را به پایان‌خواهند رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آزمون که در مراکز استانی‌ با حضور فارغ‌التحصیلان رشته مهندسی و همچنین افرادی که در دستگاه‌های اجرایی مشغول به کار‌ هستند، برگزار می‌شود. 

 

مخاطبان فارس من با ثبت سوژه‌های متعدد و هزاران امضا خواستار تعویق آزمون به زمان مناسب‌تری و پس از موج پنجم کرونا هستند. این مخاطبان با بیان اینکه این آزمون در سه روز و در مراکز استان با ازدحام زیاد برگزار می‌شود، خواهان برگزاری آن با فاصله از آزمون ارشد هستند.

وضعیت برگزاری آزمون نظام مهندسی مشخص نشده‌است

«محمدرضا اعزاری» از رشت و سردبیر سوژه «کمپین لغو آزمون نظام مهندسی مرداد ۱۴۰۰ »در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس‌من با اشاره به اینکه برگزاری این آزمون متفاوت از آزمون‌های دیگر و در سه روز برگزار می‌شود، گفت: شرایط آزمون نظام مهندسی با کنکور متفاوت است و باید حدود ۲۵ کتاب را در سطح زمین پهن کنیم و با توجه به اینکه وزارت بهداشت گفته این ویروس از نوع جهش‌یافته، با قدرت همه‌گیری بیشتر است، چطور قرار است برگزار شود؟ در صورتی که اکثر شهر‌ها قرمز و در وضعیت خطرناک قرار دارند.

این سردبیر سوژه فارس من با انتقاد از زمان برگزاری آزمون اظهار داشت، آزمون نظام مهندسی قرار است دقیقا یک هفته پس از آزمون کارشناسی ارشد برگزار شود و این خطر را برای داوطلبان افزایش می‌دهد چون دقیقا کسانی که در کنکور ارشد شرکت می‌کنند، در این آزمون هم شرکت کرده و ممکن است، افراد ناقل باشند. خصوصا اینکه این آزمون در زمان طولانی و با ازدحام بیشتری در چند روز برگزار می‌شود.

وی افزود: این آزمون با کنکور سراسری متفاوت است و داوطلبان باید منابع را به همراه داشته باشند این آزمون پر از استرس و شلوغ است، آزمونی که پایه و اساس آن زمان‌بندی‌است پر از استرس بوده و کرونا برنده می‌شود. در کنار این مسائل کسانی که آزمون می‌دهند از آزمون قبلی فقط دو ماه زمان خواندن داشته‌اند و کار برای افرادی که چندین سال سابقه اجرایی داشته‌ا‌ند، سخت است.

وی با گلایه از اینکه چرا قرار است این آزمون‌ها در شرایط کرونا و قبل از اینکه دولت تغییر کند، با عجله انجام می‌شود، گفت: هر دوره نظرسنجی می‌گذارند، درست نیست که در این شرایط آزمون برگزار کنند، چرا دولت اصرار دارد قبل از پایان دوره خود آزمون‌ها را برگزار کند، کنکور اوایل پیک پنجم بود ولی الان ۱۴۹ شهر ما قرمز و زرشکی است، تهران بالاترین میزان بستری‌ها را دارد، حداقل آزمون را وقتی برگزار می‌کردند که پدر و مادر ما واکسن زده‌باشند تا خیالمان برای خانواده راحت شود من به شخصه مطالعه کرده‌ام و آماده‌ام، اما نگران پدر و مادر بیمارم هستم، که واکسن نزده‌اند.

 

بین کنکور ارشد و آزمون فاصله بیشتری گذاشته شود

اعزازی با بیان اینکه این آزمون دقیقا یک هفته پس از کنکور ارشد برگزار می‌شود و شرکت‌کننده‌ها در دو آزمون هستند، تصریح کرد: حداقل این آزمون دو تا سه هفته بعد از کنکور ارشد باشد تا کسانی که در آزمون ارشد شرکت کرده‌اند، زمانی برای اینکه مشخص شود آیا در کنکور بیمار شده‌اند یا نه، وجود داشته‌باشد. آزمون گذشته آزمون سختی بود و معمولی نبود، بعضی از افرادی که شرکت می‌کنند هیچ زیراندازی برای کتاب‌های خود که به روی زمین می‌گذارند ندارند و این آلودگی از کف منتقل می‌شود.

 

این سردبیر سوژه فارس من اضافه کرد: تمام سینماها تعطیل شده و اجتماع بیش از ۱۵ نفر هم ممنوع است، در محل های برگزاری آزمون بیش از ۱۵ نفر هستند، پس چرا این‌ آزمون‌ها برگزار می‌شود؟دفتر مقررات ملی ساختمان می‌تواند از وزیر راه و شهرسازی درخواست کند که این آزمون به تعویق بیفتد تا شرایط بهتری فراهم شود.

شهرهای برگزارکننده آزمون نظام مهندسی در وضعیت قرمز قرار دارند

«محمد جهرمی‌زاده» ثبت کننده سوژه «آزمون نظام مهندسی ۱۴۰۰مردادماه کنسل شود» ساکن در استان فارس شهرستان جهرم هم که از متقاضیان شرکت در آزمون نظام مهندسی ۱۴۰۰ است با اشاره به اینکه منطقه جنوب ایران درگیر ویروس کرونا است هم گفت: به خاطر وضعیت کرونا مناطق جنوبی از سمت بندرعباس تا شمال از جمله کازرون، لار و شیراز درگیر این بیماری است و آزمون هم در این شهرها برگزار می‌شود. مهندسین مجبورند از شهرهای دیگر به این سه شهر بیاید تا بتوانند آزمون دهند. این شهرها از نظر کرونا وضعیت خوب ندارند، جهرم و لار قرمز است چطور به این شهرها برویم و امتحان بدهیم؟ ما می‌خواهیم اگر بشود این آزمون به تعویق بیافتد تا شرایط بهتر شود.

این سردبیر سوژه‌ فارس‌من افزود: فرزندم بیمار خاص است و من نگرانی بیماری وی را دارم. امسال تعداد بسیاری به دلیل اینکه بتوانند پروانه بگیرند در این آزمون شرکت می‌کنند و چون فقط چند شهر برگزار کننده این آزمون هستند. تعداد زیادی در هر مرکز وجود دارند. چنانچه در مرکزی یک نفر مریض باشد می‌تواند بقیه را هم درگیر کند.

ساعات برگزاری آزمون طولانی و خطرناک است

«محمد قندی‌زاده» ساکن دزفول هم با انتقاد از زمان برگزاری این آزمون اظهار داشت: الان با این شرایط من دو دل هستم که در این آزمون شرکت کنم الان گرمای دزفول بالای ۵۰ درجه اسا و گرما اذیت می‌کند،سال گذشته در مهرماه آزمون برگزار شد چرا امسال در پیک کرونا و در گرمای غیر قابل تحمل دزفول باید برگزار شود؟

این ثبت کننده سوژه «آزمون نظام مهندسی 1400 به زمانی دیگر موکول شود» ادامه داد: خوشبختانه دزفول یکی از شهرهایی است که در آن آزمون برگزار می‌شود، ولی از سایر مناطق قرمز به این شهر می‌آیند و سایر رشته‌ها هم در این شهر برگزار می‌شود، آزمون طراحی چهار الی پنج ساعت طول می‌کشد و آزمون اجرا و نظارت هر کدام دو ساعت و نیم طول می‌کشد. دوره پیش که مهر‌ماه بود در دانشگاه برگزار شد. میزها استاندارد نیست و از میز‌های نقشه‌کشی استفاده نشده است. داوطلبان مجبورند کتاب‌های خود را به روی زمین بگذارند و هر دفعه یکی از این کتاب‌ها را بردارند و استفاده کنند. زمین آلوده است و واقعا نمی‌دانیم چه کنیم.

وی افزود: من بیماری آسم دارم در این هوای گرم با ماسک چه کسی می‌تواند دوام بیاورد و تا پایان آزمون ماسک خود را نگه دارد؟من واقعا مردد هستم که چه کنم.

به گزارش فارس‌من با ورود به پیک پنجم کرونا و ممنوع شدن تجمعات در مردادماه دو آزمون کارشناسی ارشد و نظام مهندسی برگزار می‌شود که تعداد زیادی از مخاطبان خواستار تعویق این دو آزمون شد‌ه‌اند.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آزمون نظام مهندسی کرونا دلتا پیک پنجم کرونا آزمون نظام مهندسی برگزاری آزمون برگزار می شود سردبیر سوژه کنکور ارشد برگزار شود فارس من آزمون ها کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۷۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا دکتر محمدحسن بازیار رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، امروز در نشست خبری که در محل پژوهشگاه برگزار شد با بیان اینکه زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، از گذشته وجود داشته، گفت: اخیرا زمین لرزه‌های با بزرگی بیش از ۴ در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی رخ داد.

وی با اشاره به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران عنوان کرد: این دوره ابتدا ۱۲۰ سال، سپس ۱۵۰ سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، ۱۷۵ سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: در بم زلزله در جایی به وقوع پیوست که ۲ هزار سال زلزله در آن رخ نداده بود. از این رو زلزله یک پدیده پیچیده است که باید همه موارد آن مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی که توسط پژوهشگاه برگزار می‌شود، گفت:این کنفرانس  از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود. در این کنفرانس، ۲۱۱ مقاله به صورت شفاهی و ۲۰۴ مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محور‌های اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از ۱۵ کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهر‌های ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، ۱۶ کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

در ادامه عبدالرضا سروقدمقدم؛ عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی گفت: ما مخاطرات زیادی از جمله فرونشست، آتش‌سوزی و سیل داریم و ازطرفی تعداد کشته‌ها در تصادفات رانندگی و آلودگی هوا از زلزله بیشتر است و سؤال اینجاست که چرا ما باید این مقدار به بحث زلزله توجه کنیم؟!

سروقدمقدم ادامه داد: امروز ملاک در رده‌بندی مخاطرات دنیا، تعداد کشته‌ها نیست، به عنوان مثال اگر تعداد کشته‌ها در سیل ممکن است زیاد باشد، اما کشور را به خاطر نمی‌اندازد! فقط دو حادثه وجود دارند که با ملاک جدید یعنی تا‌ب‌آوری، کشور را به هم بریزند که آن هم جنگ و زلزله است.

عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس علمی، علاوه بر بحث درباره یافته‌های جدید علمی، برطرف کردن دغدغه مدیران شهری نیز است. شعار این کنفرانس «زلزله و کلان‌شهر‌ها با تمرکز بر تهران» است چراکه دغدغه مسئولان را در موضوع زلزله تهران کامل شاهد بودیم.

سروقدمقدم تصریح کرد: ایجاد یک اجماعی در این موضوع برای مدیران شهری از اهداف  این کنفرانس است.

وی با تاکید بر ارتقای تاب‌آوری کشور‌ها در برابر مخاطرات، اظهار کرد: بعد از زلزله بزرگ سرپل ذهاب کرمانشاه جامعه مهندسی به این نتیجه رسید که اگر ۴۰ درصد از آیین‌نامه‌ها را در ساخت سازه‌ها رعایت کنند، می‌توانند جلوی بسیاری از تلفات را بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • ۵۸۳ استان فارسی برای کسب مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم آزمون دادند
  • آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در گراش
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • ۱۲ هزار نفر در آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم سراسر کشور شرکت کردند
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش صبح جمعه در فارس برگزار شد
  • اولین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • صعود سراسری بازی دراز بازهم به تعویق افتاد