Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، علیرضا قاری‌قرآن مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: از فردا رقابت بین ۱۵هزار و ۸۲۰ داوطلب اصفهانی در آزمون‌های نظام مهندسی آغاز می‌شود.

او گفت: در سراسر کشور تعداد ۲۷۶ هزار نفر برای این آزمون اقدام به ثبت نام کردند که تعداد ۱۵ هزار و ۸۲۰ داوطلب مربوط به استان اصفهان بوده که این میزان حدود ۶ درصد از داوطلبان کل کشور را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان بیان کرد: آزمون ورود به حرفه مهندسی در ۳۱ صلاحیت تخصصی در روز‌های ۱۳ الی ۱۵ مردادماه امسال در ۵ نقطه از استان اصفهان هم‌زمان با سایر استان‌ها برگزار می‌شود.


او افزود: آزمون ورود به حرفه مهندسی در ۳۱ صلاحیت تخصصی از فردا برگزار می‌شود که به عنوان بزرگترین آزمون حرفه مهندسی در کشور شناخته شده است.


قاری‌قرآن اظهار کرد: در سراسر کشور تعداد ۲۷۶ هزار نفر برای این آزمون اقدام به ثبت نام کردند که تعداد ۱۵ هزار و ۸۲۰ داوطلب مربوط به استان اصفهان بوده که این میزان حدود ۶ درصد از داوطلبان کل کشور را شامل می‌شود.  


او ادامه داد: تعداد محل‌های برگزاری آزمون در استان اصفهان، پنج مرکز شامل اصفهان، شاهین شهر، کاشان، نجف آباد و لنجان است.


مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان افزود: ارائه پرینت کارت شناسایی آزمون، کارت عضویت سازمان استان یا کارت شناسایی معتبر عکس دار به جلسه ضروری است و استفاده از کتاب و جزوه در آزمون مجاز بوده، اما امانت گرفتن کتاب ممنوع است، همچنین به همراه داشتن هر نوع وسیله هوشمند یا الکترونیک نیز در محل آزمون ممنوع است.  


او بیان داشت: فردا سیزدهم مردادماه که اولین روز آزمون است، تمامی آزمون‌های اجرا در چهار رشته عمران، معماری، برق و مکانیک به علاوه آزمون نظارت رشته برق و مکانیک برگزار می‌شود. در روز دوم، آزمون صلاحیت کارشناس ماده ۲۷ در ۷ رشته مهندسی، آزمون ورود به حرفه کاردان‌های فنی در شش رشته فنی، آزمون نظارت معماری و عمران و همین طور آزمون ورود به حرفه شهرسازی، نقشه‌برداری و ترافیک برگزار می‌شود.  


قاری‌قرآن افزود: آخرین روز آزمون مصادف با ۱۵ مرداد ماه نیز آزمون ورود به حرفه طراحی در سه رشته معماری، برق، مکانیک و محاسبات عمران و دو صلاحیت جدید طرح و اجرای گود پِی و سازه نگهبان، ارزیابی طرح و اجرای بهسازی و همچنین آزمون تعیین صلاحیت حرفه‌ای معماران تجربی در سه پایه ۱، ۲ و۳ برگزار می‌شود.  


او اعلام کرد: حد نصاب قبولی آزمون ورود به حرفه مهندسان و کاردان‌های فنی ۵۰ درصد، برای آزمون طرح و اجرای گود، پِی و سازه نگهبان و ارزیابی، طرح و اجرای بهسازی ۶۰ درصد، آزمون کارشناسی ماده ۲۷ در تمام رشته‌ها ۷۰ درصد و حد نصاب قبولی در پایه ۳، ۲ و ۱ معماران تجربی به ترتیب ۵۰، ۵۵ و ۶۰ درصد است.  

انتهای پیام/ص

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آزمون نظام مهندسی راه و شهرسازی آزمون ورود به حرفه برگزار می شود استان اصفهان طرح و اجرای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۴۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند

ملیسا مجیدی، قهرمان اسکیت کشورمان درباره وضعیتش اظهار کرد:  پدر و مادرم  مربی من هستند و هر ۲ نفر سال‌های طولانی است که در رشته اسکیت تلاش می‌کنند. از وزارت ورزش، هیئت‌های اسکیت استان‌ها و فدراسیون درخواست دارم که توجه بیشتری برای مربی‌ها داشته باشند.

او ادامه داد: مسابقات  اسکیت سرعت  طی چند دوره برگزار و باعث می‌شوند  چه از لحاظ قدرت چه از لحاظ ذهنی بیشتر برای مسابقات برون مرزی آماده شویم. اینجا باید تشکری  از فدراسیون اسکیت  داشته باشم بابت این موضوع و  خواهشم این است  که ما ورزشکارای حرفه‌ای که در سطح‌های بالایی مسابقه می‌دهیم نیاز به حمایت بیشتری داریم.

او افزود: همچنین  برای اینکه بیشتر شرایط مسابقات برون مرزی ایجاد شود.  نیاز داریم پیست‌های بیشتری در شهر‌های مختلف داشته باشیم، چون امسال سال ۱۴۰۳ قرار است مسابقات جهانی داشته باشیم و ان شاء‌الله بتوانیم طی برگزاری چندین دوره مسابقات و اردو‌های تیم ملی، آنجا  هم صد خودمان را بگذاریم و  برای کشورمان افتخار آفرینی کنیم.

مجیدی بیان کرد: در این مدتی که در اسکیت حضور دارم از طریق مسابقات پیگیر شرایط سایر کشور‌ها هستم  و متوجه شدم آنها  از لحاظ امکانات و تجهیزات به خوبی حمایت می‌شوند، زیرا اسکیت رشته‌ای تجهیزات محور است و نیاز به این است که ورزشکاران از لحاظ استفاده از تجهیزات به خوبی با جدید‌ترین متد‌های روز دنیا آشنا شوند. هرچند در این شرایط سخت اقتصادی که روز به روز نرخ تورم در کشور ما سیر صعودی به خود می‌گیرد خرید کفش اسکیت شاید برای خانواده‌ها مشکل باشد به همین دلیل از مسئولان فدراسیون درخواست عاجزانه دارم نگاه ویژه تری به ورزشکاران داشته باشند، زیرا تنها ما ورزشکاران مانند سایر رشته‌های ورزشی به دنبال بالا آوردن  پرچم در میادین بین المللی هستیم و از این رو می‌طلبد  یک نگاه ۲ طرفه بین فدراسیون و ورزشکاران وجود داشته باشد.

او بیان کرد: خیلی خوشحالم که اکنون نگاه‌ها از سمت خانواده‌ها نسبت به اسکیت بهتر از قبل شده و در سبد خانواده‌ها روز به روز شاهد این هستیم که استقبال و اشتیاق بیشتری برای حضور در این رشته صورت می‌گیرد.

مجیدی درباره فواید اسکیت گفت: ورزش اسکیت از نظر فیزیولوژیک دارای ویژگی‌های خاص مرتبط با سلامت و آمادگی جسمانی بسیار بالا است. به دلیل ماهیت تمرینات و مسابقات در مسافت‌های مختلف ورزشکار اسکیت از نظر آمادگی قلبی عروقی و تنفسی شرایط بسیار خوبی را باید داشته باشد. شدت‌های بالای تمرین حجم تنفسی و برون ده قلبی ورزشکار اسکیت را بالا می‌برد. با توجه به ایجاد حرکت از طریق چرخ اسکیت نیازمند اجرای تکنیک صحیح است  که ورزشکاران این رشته دارای تعادل پویای بسیار بالایی می‌باشند و همین موجب کاهش آسیب‌های ورزشی ناشی از کم تعادلی می‌شود.

او افزود: عکس‌العمل شنیداری و دیداری بالای اسکیت سواران از ویژگی‌های خاص دیگری است.   برای رسیدن به بهترین عملکرد در این رشته ورزشی باید  تمرینات با حجم و شدت متوسط و بالا انجام شود و لازمه این کار اراده بسیار قوی به لحاظ ذهنی و جسمی است. اگر خنده بر لب ورزشکاران اسکیت جاری است به دلیل ترشح دوپامین بسیار بالا در تمرینات و مسابقات است که همین موجب بالا رفتن جذابیت در این ورزش شده است.  با الگو گرفتن از طبیعت در اوج آرامش بیشترین سرعت را می‌توان با اسکیت تجربه کرد.  

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها

دیگر خبرها

  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند
  • کلید پنجاه و یکمین آزمون دستیار پزشکی فردا منتشر می‌شود
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • آینده سازان، پیروز فینال نخست لیگ دسته یک حرفه‌ای بسکتبال